Glenn

GLENN - zang

Ik (1971) begon zelf te zingen in 2004 en heb tot 2011 diverse rollen gespeeld/gezongen op het vlak van muziektheater. Sinds 2010 concentreer ik mij volledig op bandactiviteiten. Ik ben leadzanger van Absolutely Floyd (Pink Floyd Tribute), maar doe ook sessiewerk.

Ik vind het fantastisch om via K•EPL•R ‘in de huid van “oude helden” te kruipen’; om te kijken of het ons lukt een stukje van dat oude canvas te raken.

STEFAN - Bass en vocals

Muziek is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben in 1986 geboren en zo’n beetje vanaf het begin fan van muziek die mijn leeftijdsgenoten over het algemeen (nog) niet waardeerden.

Top 40? Nee, Queen, The Beatles, Muse en Aerosmith, dat was veel interessanter. Bij het luisteren naar al deze muziek was er één deel van het geluidsspectrum dat mijn hart stal: de bas. Met Paul McCartney, John Deacon en John Entwistle als grote voorbeelden ben ik begonnen mezelf wegwijs te maken op dit instrument.

Ik heb vier jaar deel uitgemaakt van de lokale band Jimmy James en help vaak met veel plezier mee bij Jetlag Studio, waar als sessiemuzikant basgitaar, drums of zang verzorg voor radiocommercials of voor artiesten die geen eigen vaste band hebben maar wel graag eigen werk willen opnemen. Sinds december 2014 ben ik vast bandlid van REDDSOME.

Remco

Remco – gitaar en vocals

Mijn naam is Remco Kuijpers, geboren (1990) en getogen in Arkel. Van huis uit heb ik vrij weinig met muziek te maken gehad in mijn jeugd, maar niets weerhield mij ervan beroepsmuzikant te worden.

Na een avontuur op de Rockacademie in Tilburg en het Utrecht’s conservatorium ben ik gitarist geworden in verschillende (bekende en onbekende formaties).

Ik heb afgelopen editie (2015/2016) al aan dit project meegewerkt en ik zie er dan ook naar uit om deze editie weer van scheurende gitaarpartijen te voorzien!

Jasper

Jasper – piano en keyboard

Als klein kind was ik al niet van een speelgoedkeyboard weg te houden. Sinds mijn 8e speel ik "echte" keyboards. Toen ik in bands ben gaan spelen ben ik me steeds verder gaan ontwikkelen als toetsenist en speel het liefst (elektrische) piano en Hammond, maar een toffe synth solo ga ik ook niet uit de weg!

Ik heb in verschillende (cover)bands gespeeld, van feestbands tot soul/funk en speel regelmatig in musicals en andere projecten. Sinds begin 2016 ben ik de toetsenist van KEPLR into Bowie, en dit jaar speel ik mee met het studio project. De muziek spreekt mij erg aan. In mijn playlist is er veel classic rock te vinden, waarbij Toto mijn favoriete band is.

Maikel

Sander – gitaar

Een hobby-gitarist in hart en nieren. In mijn 9e levensjaar ben ik begonnen met klassieke gitaar wat zich naar een paar jaar ontwikkelde naar steel-string en elektrische gitaar. Vanuit huis kreeg ik de klassiekers mee en later richtte ik me op de meer progressieve/experimentele kant.

Mijn muzikale interesse alleen maar gegroeid, letterlijk van klassiek tot aan de meest harde metal die te vinden is. Op die manier probeer ik mezelf zo veelzijdig mogelijk te houden in zowel het luisteren als het spelen van muziek (en uiteraard om inspiratie op te doen!)

Op dit moment heb ik twee vaste bands (Soul/pop en Progressive metal) en heb ik meerdere projecten per jaar, o.a. musicals, studio sessies, gast-muzikant bij verschillende gelegenheden. Zelf noem ik het een uit-de-hand-gelopen hobby, maar ik zou absoluut niet meer zonder willen!

Maikel

Maikel – drums en percussie

Van kinds af aan heb ik mij altijd al bezig gehouden met ritmes. Dankzij mijn Arubaanse roots ben ik eigenlijk geboren om de ritmesectie te verzorgen. Het begon allemaal met het bespelen van de eettafel. In mijn tienerjaren heb ik dan toch de overstap gemaakt naar het drumstel en sinds kort hou ik mij ook bezig met percussie.

Ik heb in verschillende cover/tribute bands gespeeld (Pink Floyd tribute) met een veelzijdig repertoire, van disco tot metal en vaak ook in een akoestische setting. Zelf ben ik vooral fan van de betere funk en soul en deze invloeden zal je zeker kunnen terughoren in mijn spel. Op het moment speel ik niet meer in bands maar nu ik bezig ben met KEPLR begint het toch weer te kriebelen...